Garder med Dannebro150x200 garder med dannebro
 

Webshop med Loppefund - Retro - retro og loppefund primært fra retrotiden - Loppefund og retro - Retro fund - Retro og design - Lopper - Gammelt og Fint - Antikt - Loppefund og Retro - Retro og loppefund - Loppefund på nettet - Retro på nettet - Retrofund - Loppefund

Loppefund- Retro - Loppefund og Retro - Lopper - Retrofund - Retro Fund - Retro varer - Retro ting - Retrotiden - Retro og Lopper - Retro - Retro og loppefund - Vintage - Nostalgi - Fine gamle ting : Mange navne for det jeg elsker

Velkommen til min shop, som jeg driver på hobby basis. Her vil du finde skønne og brugte sager fra en svunden tid. At tingene er brugte, gør dem kun ekstra skønne, efter min mening. Patina er med til at give alle disse herlige fund masser af charme og hver ting har sin helt egen historie. At sagerne er "gamle og brugte" gør selvfølgelig, at der forekommer ridser, buler, rust, afslag, osv. Det er jo netop dette der gør disse fund charmerende. Jeg vil derfor ikke gøre en stor sag ud af beskrivelsen af selve slitagen/patinaen eller småfejlene. Du vil for det meste ikke finde antikke ting, da mit hjerte mest brænder for retro varer. Du vil for det meste heller ikke finde "skrammel" loppefund, men kun finere loppefund. Nogle af varerne stammer fra mine egne samlinger, andre fra hjem, hvor der er blevet passet på dem. Så her er ikke tale om gammelt "skrald", som er fundet på diverse genbrugspladser.. Det hænder dog at jeg falder over noget interessant på diverse loppemarkeder, men så skal det også være noget jeg selv ville have stående i mit hjem. Jeg gør mig meget umage med, at varerne i min shop både ser ligeså indbydende ud som de er.

Du kan med fordel, når du bestiller, spørge ind til varens/varernes stand. Så vil jeg bestræbe mig på at beskrive slitagen i detaljer samt evt. tage flere billeder. Som udgangspunkt har alle varer klædeligt patina. 

Der bliver løbende lagt nyheder i shoppen. Disse bliver lagt direkte over i deres respektive kategori.

Håber du finder noget der lige netop vil passe til dig samt din indretning. 

Hvis du skulle falde over noget interessant, kan du finde alle relevante oplysninger under rubrikken "Interesseret" i bunden af denne side.   

Denne shop er til alle dem der elsker retro og loppefund samt nyder livet i fulde drag ved at omgive sig med skønne fund. Som nævnt før, driver jeg shoppen på hobby basis. Dette gør jeg, fordi alle disse fine sager spreder hygge og sjæl i mit hjem samt i andres.

Kontakt: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

       LOPPEFUND           RETRO         GENBRUG       

 

 

  

Hjemmesiden er 100% opdateret. Alle varer i shoppen er til salg, da alle solgte varer bliver slettet efter hver handel

 
 

 
 

Tryk på billedet/teksten for at vælge kategorien
Click on the picture/text of the chosen category

 

 shop afrikanske figurer 

 

bakker, trays

 
broedkasser400

 

Dåser, tins, cans, canisters

 

 

 

 

 

shop-keramik-ceramics-porcelaen-porcelain

 

lamper, lamps

 

relief wall plaque

 

Retro Vintage 

 

 

 


 

 

shop-alt-det-andet-interessante-other-interesting-stuff

 

 

  

 

interesseret, interested 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Garder med DannebroGarder med Dannebro