Alt det andet interessante

All the other interesting stuff - Allt det andet intressanta - Andere interessante Sachen

I denne kategori vil der være plads til en masse super skønne sager, som ikke helt passer ind i de andre kategorier. Det vil typisk være fund, som ikke nødvendigvis er "gamle", men alligevel fortjener en plads i shoppen, fordi de er originale, unikke eller lækre. Disse fund kan både være brugte eller nye. Så kig endelig, du kan sagtens falde over noget, som du måske ikke kan finde mere i forretningerne, men som sælges her.


 

 

 

A87

Fantastisk fund, som jeg tror er ret gammelt (uden dog at være sikker). Farverne og detaljerne er ret skønne, synes jeg. En Anders And blyantspidser i et materiale, som jeg synes minder lidt om ler. Med patina. Noget så fin på skrivebordet.

Kr. 250
DSC07459
A86

Super sjælden marionetdukke i træ, Pinocchio med ekstra lang næse. Dukken stammer formodentligt fra Italien. I fin vintage stand.

Kr. 200


DSC07401

A82

Sjældne Disney figurer i  plast/gummi med Snehvide, Prinsen, Heksen, 5 Dværge samt en lille fugl. Jeg går ud fra, at der oprindeligt var 2 Dværge mere, men jeg ved det ikke. Figurerne stammer fra Bullyland, nogle har stempel fra Tyskland, andre fra Kina. Den lille fugl har ingen stempel. I fin vintage stand. Så fine og fabulous!

Kr. 250 for hele familien (de kan slet ikke undvære hinanden og skilles derfor ikke ad)6808 6810
A71

Super skøn retro papirkurv i plast der kan foldes sammen. Nærmest ny og ubrugt. Mærket Esselte.

Kr. 200
6789 6790

A70

Papirkurv i plast der kan foldes sammen (se billede 2). I super fin vintage stand i skønne farver. Ved ikke, hvornår den er produceret, derfor har jeg ikke placeret varen i kategori Retro. Dog formoder jeg, at den er fra 70'erne. Perfekt til kolonihavehuset eller værkstedet.

Kr. 200

DSC06636

A69

Super skønne små næsehorn i metal i en dejlig skrigende pink farve beregnet til salt- og peber. Med prop i bunden. Fremstår som næsten nye og ubrugte. Totalt fedt indslag på bordet.

Kr. 150DSC02982

A67

Ægte skildpaddedukke, lille mørk dreng, populær dukke fra 50'erne i Danmark. Det der gør denne lille fyr speciel er at han både er mørk og har en lille tissemand. Det var ret sjældent. Med stempel samt 16/18 i ryggen.

Kr. 200


DSC02983

A68

Ægte skildpaddedukke, lille mørk pige med "rigtigt" hår. Med stempel samt 16/18 i ryggen.

Kr. 200

 

DSC01807

A38

En skøn Coca Cola flaske med de kendte farver fra modehuset Sonia Rykiel. Flasken er signeret af Nathalie Rykiel, som fungerer som leder af brandet i dag. Der en slags trend i gang med, at kendte designere laver "modemagi" indenfor reklamebranchen og især for Coca Cola. I dette tilfælde er det Rykiel, i andre tilfælde har både Jean-Paul Gaultier samt Lagerfeld designet flasker for firmaet bag den kendte drik. Denne flaske er lavet af aluminium og har aldrig været åbnet. Der står Coca-Cola Light og der er 250 ml i flasken, så den er lille. Den skal helst ikke åbnes eller drikkes, da flasken er dateret den 31.05.2009, datoen (eller deromkring), hvor denne flaske blev fremstillet. Pynter gevaldigt og samtidigt en sjov gave til den modebevidste kvinde. Flasken er købt i Frankrig og er super sjælden.

Kr. 300

 

 

 

IMG 2622 400x300

A02

Lidt utraditionnel dalahest med uld på. Måler ca. 26 x 25 cm. Disse sjove heste blev solgt hos Ikea for nogle år tilbage og de havde alle forskellige mønster. I dag er de hos mange svenskere samlerobjekter. Denne her hest, som måske ser lidt "fåret" ud, er i så fin stand.

Kr. 150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To shop