Relieffer samt andet til væggen

Wall Plaques and other stuff for the wall - Väggtavlor och annat til väggen - Wandreliefs und anderes für die Wand

 

Relieffer (eller vægrelieffer) repræsenterer for mig kunst. Jeg har masser af dem og de passer fint sammen med malerier, som jeg også har en forkærlighed for. Det handler bare om at hænge dem i grupper og ikke et enkelt hist og pist. Det der er fantastisk med relieffer er, at de, udover at være enten abstrakte eller farvestrålende med diverse motiver af mennesker, dyr eller fugle, også kan vise os, hvordan samfundet så ud for ca. 20-30 år siden (for eks. torvekoner (eller Amagerkoner), som ikke findes mere eller  livet i de små landsbyer med kirkegang og fiskere, som i dag, for det meste, har ændret sig). Altså historiske relieffer med fortællinger. Helt ligesom malerier, som også kan være abstrakte eller fortælle en historie.

Udover relieffer vil du her kunne finde for eks. platter, vægvaser, vægstager samt andet spændende til væggen, mest i porcelæn og keramik.

RE91

Skønt og farverigt vægrelief af påfugl fra danske Knabstrup med motiv af G. Praschak. Måler ca. 28 x 17 cm. Med minimale afslag på kanterne (i småtingsafdelingen). Tager meget gerne billeder. Ses ikke så tit.

Kr. 350
DSC07310

RE90

Sødt og sjældent set lille relief , der også sagtens kunne bruges som lille skærebræt (selvom det ville være synd, synes jeg) eller som smørrebræt. Måler ca. 15,5 x 11 cm. Med stempel bagpå: "Silk Screen Design by Inger Waage". Med skønne motiver fra Danmark. Så fint med mange skønne detaljer. Ingen skår (er lille hak bagpå ved hullet, som jeg tror altid har været der), men masser af krakeleringer.

Kr. 150

DSC06648
RE72

Sødt lille vægrelief med skønne små fugle i stærke farver. Måler kun 17,5 x 12,5 cm. Fra svenske Deco. Med hjørneafslag bagerst øverst samt 2 små på hjørnet af den nederste kant, intet der ses forfra når relieffet hænger.

Kr. 100


DSC06650

RE74

Finurligt vægrelief i ler fra svenske Ninnie Forsgren (Atelié Ninnie Keramik). Måler ca. 23 x 13,5 cm. Er rustikt af udseende (de uregelmæssigheder man ser i leren har været der før brænding).

Kr. 150
DSC06660

RE80

Smukt vægrelief/platte af Bjørn Wiinblad for Nymølle med motiv af Gwendolen Fairfax. Måler ca. 35,5 x 29 cm. Ses sjældent. I fin stand.

Kr. 250
DSC06569

RE68

Super retro og kitsch er det, dette herlige relief med 2 kronhjorte. Måler ca. 23 x 15 cm. Figurerne er i hård plast eller let metal på en træplade. I fin vintage stand. Så er der dømt havekoloni.

Kr. 150 RE63

Ja, nogle ville sikkert kalde dette vægrelief for kitsch, men jeg synes nu, at det er smadder hyggeligt. Den fine kronhjort (som tit går under betegnelsen Den brølende Kronhjort) står og skuer udover sit territorium. I dette tilfælde er det ikke et maleri, men et relief. Det måler ca. 14 x 37 cm. Motivet er lavet af en slags hård plast bemalet med "sølv" på en form for træplade. Der er en lille snor til ophæng. Relieffet er i fin stand med et afslag bagpå øverst. Wow, I love it! Passer bare perfekt til et sommerhus eller bryggers. Der er virkelig dømt nostalgi.

Kr. 150 for en hel kronhjort, det må siges at være billigt (smiler)
RE41

Skønt aflangt relief fra danske Søholm med motiv af Svend Nielsen. Skønt motiv på dette vægrelief. I fin vintage stand.

Kr. 250
 

 

 

  

 


 

 

 

 

 


 

 


 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To the shop