Brødkasser

Bread boxes - Brödskrin/brödlådor - Brotkasten

Brødkasser er bare skønne....Jeg bruger mine til opbevaring af alle verdens ting (elastikker, batterier, stearinlys, osv.) Der findes mange muligheder. Man kan jo selvfølgelig også bare bruge dem til brød (smiler). En retro brødkasse er en fantastisk idé til at pifte et køkken op eller til at bringe lidt retro hygge ind i det lillebitte køkken i kolonihave- eller sommerhuset.7596 97 98 99


BK05

Super lækker og speciel retro brødkasse, der både kan hænge og stå. Med det helt rigtige farverige retro mønster. I fin vintage stand med brugsrelateret patina i form af ridser, rust (indvendigt foroven).

Kr. 250

 

 

BK02

Lille og fin brødkasse, meget diskret. Måler kun 33 x 12 cm. Stammer fra Tyskland. I meget fin stand. Der er 2 klistermærker på kassen, et på hver side. På det ene står der Rollbrotkasten (brødkasse på tysk), på den anden et tal med stregkode. Sjov detalje. Super skøn lille brødkasse.

Kr. 200

 

 

 

7094 7095

BK03

Skøn brødkasse i metal med trælook. Med den sædvanlige patina i form af bl.a. ridser. Lækkert retro indslag i køkkenet.

Kr. 200

6883 84 85 86

BK04

Brødkasse med et par småskader. Selvom jeg ingen signatur kan se, kunne den sagtens stamme fra danske IRA. De har helt sikkert lavet dåser med samme design. Men igen, dette design er også blevet produceret i Japan, så det er svært at vide uden signatur. Noget så flot et blikfang på køkkenbordet. Fungerer helt som den skal og fin indvendigt. Ville passe forrygende til sommer- eller kolonihuset. Jeg bruger mine brødkasser til at opbevare småting som batterier, elastikker og meget mere, så der er mange muligheder med de skønne retro brødkasser, udover at de selvfølgelig egner sig perfekt til brød og slik.

Kr. 200

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 


 

 

 

 

To the shop